QUI SOM?


https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-135117310-1

window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag(‘js’, new Date());

gtag(‘config’, ‘UA-135117310-1’);

Som pagesos des de sempre. Coneixem el llenguatge de la naturalesa perquè durant molts anys ens vàrem dedicar a la producció de fruita.

A la nostra plana, la de Lleida, els fruiters sempre havien estat un cultiu molt important però fa uns anys, el preu va baixar tant que va deixar de ser rendible dedicar hores d’esforç i treball per aconseguir un sou. Era el moment de reinventar-nos i així ho vam fer.

IMG_1582

No volíem deixar la pagesia, ens agrada la terra. El nostre pare sempre havia fet de pagès i ens havia ensenyat durant molts anys a cuidar-la, a saber quin grau d’humitat tenen les plantes, si necessiten aigua o no només tocant la terra.

Dit i fet, vam deixar els fruiters i vam iniciar la nostra aventura, a fer enciams com els d’abans. Però els veníem a l’engròs i s’acabaven perdent entre els altres. El seu origen, la cura amb la que havien estat plantats, cuidats i collits, no tenia el reconeixement que es mereixia. Nosaltres desitjàvem que el producte anés de l’hort a la taula i que la gent pogués gaudir del sabor de les coses de veritat, de la natura i del què ens ofereix.

Però això no era tan fàcil, ens havíem de reinventar un altre cop.

L’any 2010, seguint els consells d’un molt bon productor, conegut i amic va néixer dverd. Ens va suggerir que, donada la nostra aptitud per fer créixer vida, havíem de produïr herbes per cuinar i fer petits enciams per a mesclums i vendre’ls nosaltres mateixos. I així és com va començar la nostra aventura aromàtica.

 

IMG_1590